×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 625

Ponedjeljak, 17 Kolovoz 2015 09:44

Nova sezona ZUMBA® fitness-a u VAGI Istaknuto

ZUMBA® fitness-a u VAGI  specifičan je po mnogočemu. Provodimo dva programa i to ZUMBA® basic koji se održava već punih pet godina na Uskim njivama ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20 do 21 sat te ZUMBA® Gold koji se održava u Savjetovalištu VAGA u blok centru 2 (Hrv. Republike 19C) utorkom i četvrtkom od 19:15 do 20:00 sati. 

Osim toga, Zumba® fitness basic začinili smo novim vježbama Zumba® Glutes za jačanje gluteusnih mišića (stražnjice) i leđa koje ne samo da će vam pomoći postizanju ljepšeg izgleda nego će ojačati mišiće kralježnice te time smanjiti bolove koji nastaju zbog pretjeranog sjedenja i krivog držanja leđa.

Ponedjeljak, 22 Prosinac 2014 13:21

Zumba® fitness by VAGA Osijek

Zumba - Danijela Periš

Srijeda, 01 Listopad 2014 00:00

Zumba® fitness by VAGA Osijek

Uskoro krećemo s novim vježbama Zumba® glutes (za učvrćivanje gluteusnih mišića - mišića stražnjice i leđnih mišića što doprinosi ne samo ljepšem izgledu već i smanjivanju problema s kralježnicom) te Zumba® Gold, koreografijama prilagođenima ženama starije životne dobi kao i osobama s prekomjernom tjelesnom težinom i/ili pretilošću.

Srijeda, 17 Rujan 2014 13:11

Zumba® Masterclass with ZJ™ Jelena Diklic (Croatia)

Nakon održanog velikog Zumbathona® krajem prošle godine u sportskoj dvorani Jug 2 te održanog Zumba® Maserclass-a u ožujku ove godine u organizaciji VAGE, u goste nam ponovno stiže jedina Zumba® Jammer-ica za Hrvatsku, Jelena Diklić iz Zagreba.

Srijeda, 03 Rujan 2014 00:00

ZUMBA® Gold, za žene u zlatnim godinama - nova rekreacija u VAGI Istaknuto

Zumba® Gold novi je rekreativni program u Centru zdravlja VAGA prilagođen osobama starije životne dobi, s prekomjernom tjelesnom težinom/debljinom, osobama koje se oporavljaju nakon bolesti ili operativnih zahvata te se ne bi smjeli baviti napornim aktivnostima. Uz odličnu glazbu i latino-američke korake kao što su salsa, merengue, tango, flamenco, cumbia, belly dance i cha-cha-cha, ponovno osjetite mladost i vitalnost i probudite svoje tijelo, napunite se pozitivnom energijom i opskrbite dovoljnom količinom hormona sreće. 

TERMINI: utorak i četvrtak od 19:15 do 20:00 sati u prostoru udruge VAGA, Hrv. Republike 19C (blok centar 2).

Utorak, 25 Ožujak 2014 09:04

Zumba® Masterclass with ZJ™ Jelena Diklic (Croatia)

Nakon održanog velikog Zumbathona® krajem prošle godine u sportskoj dvorani Jug 2, VAGA organizira novi Zumba® event.

Po prvi put u Osijek nam stiže prva i jedina Zumba® Jammer-ica za Hrvatsku, Jelena Diklić iz Zagreba, koja će zajedno s licenciranim instruktorima iz Hrvatske i susjednih zemalja održati Zumba® Masterclass, vježbanje u trajanju od 2 sata za ljubitelje Zumba® fitness-a, kao i svih drugih oblika rekreacije, a u organizaciji VAGE.

Utorak, 03 Prosinac 2013 07:31

Zumbathon® charity event

Zumbathon® humanitarnom događaju, održanom u nedjelju, 8. prosinca 2013.g., od 17:00 do 19:00 sati u Sportskoj dvorani Jug 2 u Osijeku, organiziranom za članicu oboljelu od karcinoma dojke, Višnju Vekić Kljajić, odazvao se veliki broj Zumba fanova iz cijele regije.

Subota, 04 Svibanj 2013 09:59

Prezentacija ZUMBA® fitnessa u sklopu Svjetskog dana zdravlja 2013.g.

Udruga VAGA od listopada 2010. godine provodi ZUMBA® fitness u sklopu svojih programskih aktivnosti. Zumba je postala jedan od najpopularnijih latino fitnessa širom svijeta, pogodna za sve dobne skupine, od mladih pa do osoba starije životne dobi, programirana tako da su nam otkucaji srca kroz cijeli trening u zoni sagorijevanja potkožnog masnog tkiva.

Multidisciplinarni pristup postizanja optimalne težine

Želiš zdravo smršaviti?

smrsaviZdravo

Prijavi se!

Pratite nas