×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 668

Nedjelja, 26 Travanj 2015 21:06

Održana radionica zdravog kuhanja u VAGI - LACTO & GLUTEN FREE MEALS II Istaknuto

Kao što smo najavili, 18.4.2015. održali smo reprizu radionice zdravog kuhanja „Lacto & Gluten Free Meals“. Skuhali smo zdrava i fina jela bogata bjelančevinama, vitaminima, mineralima, a bez laktoze i glutena.

Četvrtak, 26 Ožujak 2015 18:14

Održana radionica zdravog kuhanja u VAGI - LACTO & GLUTEN FREE MEALS Istaknuto

Obzirom na sve veću zainteresiranost ljudi za hranu bez glutena i laktoze, dana 21.3.2015. u 17:30 sati organizirali smo Radionicu zdravog kuhanja „Lacto & gluten free meals“.

U sklopu radionice je održano edukativno predavanje o tome kako prepoznati neugodne pojave koje izazivaju gluten i laktoza te koji je pravilni odabir namirnica kako bismo poboljšali kvalitetu svoje prehrane, a u konačnici i kvalitetu života.

Subota, 31 Siječanj 2015 19:34

Makrobiotička radionica kuhanja u VAGI Istaknuto

Makrobiotika poznati je način prirpeme hrane, ali i pogled na život. Makrobiotika je način života koji se uklapa u najširu perspektivu. Doslovno prevedeno, macro je grčka riječ za “veliki” ili “dug”, a bios je riječ za “život”. Ovaj izraz je prvi put upotrijebljen u Hipokratovim djelima. 

U VAGI smo održali radionicu kuhanja koju je vodila članica i volonterka Ružica Ćosić, viša medicinska sestra u mirovini i dugogodišnja makrobiotičarka. 

Petak, 17 Travanj 2015 09:23

Najava radionice zdravog kuhanja LACTO & GLUTEN FREE MEALS II

Kao naš odgovor na Vašu želju o ponavljanju posljednje Radionice zdravog kuhanja, novu Lacto & gluten free meals radionicu organiziramo nakon povratka s Uskrsnih praznika 18.travnja 2015. godine u 17:30 h. 

Srijeda, 18 Ožujak 2015 21:18

Najava radionice zdravog kuhanja LACTO & GLUTEN FREE MEALS

Radionica zdravog kuhanja će se održati 21.3.2015. s početkom u 17:30 sati u prostoru Savjetovališta „Za zdravlje - VAGA“ pod nazivom „LACTO & GLUTEN FREE MEALS“.

Četvrtak, 06 Studeni 2014 00:00

Održana radionica kuhanja u VAGI

Koliko je važno što i kako kuhamo? Odgovor je, itekako!

Često puta nismo ni sami sigurni kako se neke namirnice pravilno pripremaju pa ih pripremimo možda i na krivi način. Tako se često puta dogodi da se neke zdrave namirnice pripreme jednom i nikada više upravo jer nismo pogodili pravi način pripreme te je ispalo neukusno i neprihvatljivo od strane ostalih članova obitelji sa komentarom: "Nikada više to nemoj kuhati!"

Multidisciplinarni pristup postizanja optimalne težine

Želiš zdravo smršaviti?

smrsaviZdravo

Prijavi se!

Pratite nas