Četvrtak, 19 Svibanj 2016 16:36

Dani otvorenih vrata u VAGI i ove godine

VAGA i ove godine otvara svoja vrata u sklopu obilježavanja Dana otvorenih vrata udruga, a u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH.
U utorak, 24.5. i srijedu, 25.5. vrata u VAGI otvorena su za sve naše programske i projektne aktivnosti koje provodimo kontinuirano već punih 10 godina.

Link za utorak Link za srijedu

Centar zdravlja VAGA u partnerstvu sa CEIP-om (Centar za edukaciju i informiranje potrošača) iz Bilja provode projekt Znanjem do zdravlja ZAJEDNO u sklopu kojeg je otvoreno Savjetovalište za pacijente i to svaki utorak od 11 do 16 sati u prostorijama VAGE, Hrv. Republike 19Cu Osijeku.
Projekt se provodi uz financijsku podršku Ministarstva zdravlja te suradnji s Povjerenstvom za zaštitu prava pacijenata Osječko-baranjske županije,

U sklopu Centra zdravlja VAGA djeluje Savjetovalište Za zdravlje - VAGA od 2010.g., koje usko surađuje sa Savjetovalištem za prevenciju pretilosti GD Crvnog križa Osijek. Savjetovalište vode punih šest godina stručnjaci iz Centra zdravlja VAGA, a voditeljica Savjetovališta je Danijela Periš, sveučilišna specijalistica sigurnosti i kvalitete hrane. Savjetovalište je smješteno je u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Osijek, Šetalište Petra Preradovića 6 u Osijeku i otvoreno je svaki četvrtak u vremenu od 13:00 do 15:00 sati te je potpuno besplatno.

U srijedu otvaramo vrata Savjetovališta u VAGI, Hrv. Republike 19C, za sve zainteresirane građane kada mogu dobiti besplatnu analizu sastava tijela (kg tjelesne mase, ITM-indeks tjelesne mase, kg i % potkožnog masnog tkiva, mišićne mase, vode u tijelu te predviđene koštane mase, WHR (omjer struka i bokova), izračun bazalnog metabolizma u kcal kao i metaboličku starost organizma i to pomoću kompjutorskog medicinskog analizatora uz savjetovanje stručnjaka za hranu i prehranu.

Svi zainteresirani mogu u srijedu vježbati zajedno s nama i to na Uskim njivama gdje provodimo zabavni rekreativni prgram Zumba fitness već pet i pol godina kao idealnu rekreaciju za postizanj optimalne tjelesne težine i zadovoljavajućeg zdravstvenog stanja organizma. 

Fotografije možete pogledati i na našem fanpage-u

Multidisciplinarni pristup postizanja optimalne težine

Želiš zdravo smršaviti?

smrsaviZdravo

Prijavi se!

Pratite nas

 

Partneri

PTFOS

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Davor Milas Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"
CC Consumer Classroom
gdckosLogo

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek

gdckosLogo

Udruga "Moje Dijete"

Donatori udruzi

hr-mz Ministarstvo zdravlja
hr-mz Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta
OBZ Osječko-baranjska županija
osijek logo

Grad Osijek

hep logo

Hrvatska elektroprivreda d.d.

Nacionalna zaklada

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva