×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/360

Četvrtak, 24 Ožujak 2016 19:08

Održane tribine i debata u sklopu projekta Znanjem do zdravlja ZAJEDNO

U sklopu projekta Znanjem do zdravlja ZAJEDNO održano je nekoliko tribina za pacijente u Bilju i Osijeku, u suradnji s udrugama umirovljenika, invalidima rada, osobama s poremećajem u razvoju te kronično oboljelim osobama. Povodom svjetskog dana zaštite potrošača održana je debata u Valopovu o pravima pacijenata i unapređenju kvalitete zdravstvenih usluga te predstavljanju projekta Znanjem do zdravlja ZAJEDNO.

Centar zdravlja VAGA predstavio je projekt Ja sam pacijent i Znanjem od zdravlja ZAJEDNO i na održanoj tribini pod nazivom "Je li bolesnik uvijek u pravu?"  održanoj u prosincu prošle godine, namijenjenoj djelatnicima u zdravstvu kao i pacijentima, u organizaciji Hrvatske liječničke komore. Time smo informirali prisutne o njihovim pravima zajamčenim Zakonom o zaštiti prava pacijenata i Zakonom o zdravstvenoj zaštiti u RH, upoznali smo ih s aktivnostima projekta čiji je cilj unaprijediti i kvalitetu zdravstvenih usluga kako bi pacijent, kako potrošač tih usluga, bio što zadovoljniji.

Predstavljeni su alati koji su omogućeni kroz projekt Znanjem do zdravlja ZAJEDNO čime je olakšano dobivanje relevantnih informacija vezano uz prava, kome se obratiti, na koji način i kada. Novoosnovano Savjetovalište za pacijente otvoreno je svaki utorak u vremenu od 11 do 16 satu u prostorijama Centra zdravlja VAGA, Hrv. Republike 19C gdje se može doći osobno te potražiti savjet vezano uz pritužbu kao pacijenta. Otvorena je i fiksna linija na broj (031) 550-120 u vrijeme rada Savjetovalište ili se možete obratiti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Fotografije sa održanih tribina o pravima pacijenatamožete pogledati na fanpage-u.

Fotografije sa održane debate u Valpovu možete pogledati na fanpage-u.

Najava Valpovo

 vukovar 

Video sadržaj

Galerija slika

{gallery}360{/gallery}

Multidisciplinarni pristup postizanja optimalne težine

Želiš zdravo smršaviti?

smrsaviZdravo

Prijavi se!

Pratite nas

 

Partneri

PTFOS

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Davor Milas Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"
CC Consumer Classroom
gdckosLogo

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek

gdckosLogo

Udruga "Moje Dijete"

Donatori udruzi

hr-mz Ministarstvo zdravlja
hr-mz Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta
OBZ Osječko-baranjska županija
osijek logo

Grad Osijek

hep logo

Hrvatska elektroprivreda d.d.

Nacionalna zaklada

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva