This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Održana radionica zdravog kuhanja u VAGI – LACTO & GLUTEN FREE MEALS II

//Održana radionica zdravog kuhanja u VAGI – LACTO & GLUTEN FREE MEALS II

Održana radionica zdravog kuhanja u VAGI – LACTO & GLUTEN FREE MEALS II

Nedjelja, 26 Travanj 2015 21:06

Održana radionica zdravog kuhanja u VAGI - LACTO & GLUTEN FREE MEALS II

Kao što smo najavili, 18.4.2015. održali smo reprizu radionice zdravog kuhanja „Lacto & Gluten Free Meals“. Skuhali smo zdrava i fina jela bogata bjelančevinama, vitaminima, mineralima, a bez laktoze i glutena.

Kuhali smo heljdu s crvenom lećom pri čemu je bilo upozorenja o unakrsnoj kontaminaciji (pr. leća koja prolazi kroz pogon u kojem se prethodno obrađivala žitarica koja u svom sastavu ima gluten) jer, kad osoba ima celijakiju, gluten itekako škodi makar bio u tragovima! Potom smo pripremili poriluk s kvinojom, jelo bogato raznim mineralima. Cijelu Radionicu smo zasladili omiljenim Bananačinkama, odnosno palačinkama od banana, bez jaja, bez mlijeka i bez glutena! Dobro su nas zasitile za nešto što zvuči tako nestvarno. Nutritivne tablice pripremljenih jela možete vidjeti na posljednjoj Radionici „Lacto & Gluten Free Meals“ održanoj 21.3.

U sklopu Radionice, osim edukativnog predavanja i degustacije pripremljenih jela, polaznici su dobili male kuharice s receptima i izračunom nutritivnih vrijednosti jela sa svih naših prijašnjih Radionica zdravog kuhanja. Također su bili u mogućnosti dobiti savjete i odgovore na pitanja od nutricionista i sveučilišnog specijalista kvalitete i sigurnosti hrane o pripremi namirnica, njihovom pravilnom izboru, skladištenju i sl. Jedno pitanje koje se pojavilo upravo kod pripreme palačinki je s čime ih je najzdravije zasladiti: s medom, sirupom od agave, stevijom ili zaslađivačem od šećerne repice? Na to, i još mnoga druga pitanja koja Vam padaju na pamet dok pripremate obroke, mi imamo odgovor kroz ugodno druženje na našim Radionicama zdravog kuhanja! Pridružite nam se na sljedećoj Radionici, provedite jednu večer s nama i obogatite svoje zdravlje i zdravlje svoje obitelji!

By | 2017-10-30T10:00:13+00:00 listopad 16th, 2017|Categories: Savjetovalište "Za zdravlje - VAGA"|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment