This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Hit rekreacija u sklopu udruge VAGA-ZUMBA® Fitness

//Hit rekreacija u sklopu udruge VAGA-ZUMBA® Fitness

Hit rekreacija u sklopu udruge VAGA-ZUMBA® Fitness

Srijeda, 01 Rujan 2010.

Hit rekreacija u sklopu udruge VAGA-ZUMBA® Fitness

Udruga VAGA započela je 01.listopada 2010.g. novu vrstu rekreacije, ZUMBA® fitness, koja već desetak godina osvaja sve vrste populacije širom svijeta, jedinstvena po unaprijed zadanim koracima latino-američkih plesova, uz ritmove latino glazbe. Zumba je krenula kao novi način vježbanja, zanimljiv i drugačiji od ostalih, upravo u Kolumbiji, zahvaljujući njenom osnivaču, Betu Perezu, inače instruktoru latino plesova.

Ponekad se velike ideje rađaju iz nesreće, a to se dogodilo i sredinom 90-ih kada nitko nije mogao predvidjeti uspjeh Zumba® programa, pa čak ni sam Alberto “Beto” Perez koji ga je stvorio.

  • IZVORNI “FITNESS-PARTY”
    Jednog sudbonosnog dana fitness instruktora Beta u rodnom gradu Cali (Kolumbija) život je neočekivano iznenadio i promijenio se jednom za svagda. Sredinom 90-tih ovaj veliki ljubitelj latino glazbe krenuo je na sat aerobike, no zaboravio je svoju klasičnu glazbu za trening. Na svu sreću na sat je ponio svoje CD-e na kojima se nalazila latino glazba (merengue,salsa) uz koju je on odrastao te počeo improvizirati. Ovom spontanom improvizacijom Beto je zaludio svoje vježbače i vidjevši njihovo oduševljenje odlučio se posvetiti stvaranju programa Zumba® Fitness-a. To je bio početak nove vrste fitnesa, bazirane na egzotičnim plesovima s ciljem da se ljudi uz vježbanje zabavljaju, i da dolaze na svaki sat s osmjehom.
  • ZUMBA® FITNESSTVRTKA
    Godine 1999. Beto je doveo svoj novi plesni fitness stil u Miami (Florida), a 2001. se sastao s poduzetnicima Albertom Perlmanom i Albertom Aghionom, podrijetlom također iz Kolumbije, koji su zajedno odlučili Zumba® Fitness pretvoriti u svjetski brand. Tri Alberta formirali su savez i stvorili tvrtku Zumba Fitness, LLC kako bi ostvarili svoju viziju. Zaštitili su riječ Zumba® te proširili brand po cijelom svijetu. Prvo je izašao DVD, a zatim je uslijedila potražnja za Zumba® treninzima i Zumba® instruktorima. Još veće proširenje je lansiranje Zumbawear™ odjeće, pribora i glazbenih CD-a. Upravo Betov DVD je u 2008. godini bio jedan od najprodavanijih kućnih fitnes DVD ikada, na kojem su mu se pridružile i njegove dvije instruktorice Tanya Beardsley i Gina Grant. Trenutno zadnji izum Zumbe pojavio se 2010. godine, kada je Zumba Fitness predstavio svoju prvu video igru – Zumba Fitness namjenjenu za Kinect za Xbox 360, Wii i PLAYSTATION.
  • OD “SRETNE NEZGODE” DO SVJETSKOG FENOMENA
    Danas program Zumbe možete naći u svim teretanama i studijima diljem svijeta i upravo su to dokazi uspješnosti koncepta. No to nije sve od Zumbe, ona se nastavlja širiti i razvijati. Od svojih skromnih početaka postala je globalni pokret, način života.Beto diljem svijeta promiče Zumbu, pomoću koje se uz dobru zabavu i fantastičnu glazbu mogu “otopiti” nepotrebne masne naslage upravo na najbitnijim mjestim (stražnjica, bokovi, struk), što sa zdravstvenog gledišta, predstavlja zanimljiv pristup u prevenciji mnogih oboljenja koje nastaju uslijed prekomjerne tjelesne težine/pretilosti, ali i nedovoljne tjelesne aktivnosti. Ono što se sa sigurnošću može tvrditi je da, kada jednom probate Zumbu, ona postaje dio vašeg novog načina življenja, ona vas osvaja i potiče na redovitu vježbu koja će vam zasigurno pomoći u skidanju suvišnih kilograma, preoblikovanju vašeg tijela i podizanju samopouzdanja, dobrog raspoloženja i pozitivne energije.

Priključite nam se, dođite i probajte prvi sat besplatno, uz stručno vodstvo voditeljice udruge VAGA, licencirane voditeljice sportsko-rekreativnih aktivnosti i instruktorice ZUMBA® B1 i B2 levels te Zumba® Gold programa prilagođen osobama starije životne dobi i pretilima.

Vježbe se održavaju u dvorani za fitness, Vatrogasna 118a (Uske njive), ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20:00 do 21:00 sat, te utorkom i četvrtkom od 19:15 u prostorijama VAGE, Hrv. Republike 19C u blok centru 2 u Osijeku.

Sve dodatne informacije na telefon 098/905-8558 ili na e-mail: [email protected]
Fanpage VAGA
Youtube kanal

By | 2017-10-30T10:03:05+00:00 listopad 16th, 2017|Categories: Zumba® fitness by VAGA Osijek|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment